Lediga tjänster

NY TJÄNST – PROFFSSÄLJARE/KAM/UTESÄLJARE

Vi växer och ökar försäljningen år från år. 2017 ökade vi organiskt med 6,2% jämfört med samma period 2016. Detta gör vi för att vi agerar medvetet och långsiktigt som en mycket engagerad partner, som tillhandahåller en mycket hög servicenivå, till våra kunder.

Har du erfarenhet av försäljning till byggföretag och är dedikerad, energisk, hungrig och engagerad i ditt arbete? Brinner du för försäljning och har lätt för att samarbeta och samverka? Är du och orädd, har humor och är framåt som person, men är också ordningsam och noga? Då kanske du skulle platsa i vårt gäng, vi har alltid dörren öppen för duktiga byggmaterialsäljare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift är att serva och sälja byggmaterial till våra proffskunder i Stockholmsområdet. Det innebär kontakt med nya och befintliga kunder, kundansvar, bearbetning, förhandling, offertskrivning samt uppföljning och även ordermottagning.

Personlighet
Eftersom vi är ett säljföretag så förutsätter vi att du är kund- och serviceinriktad, initiativrik, driven, engagerad och med förmåga att hålla många bollar i luften och en lagspelare som ställer upp för sina kollegor.

Krav på tidigare erfarenheter
– Försäljningserfarenhet mot proffs (företagskunder) inom byggmaterialhandeln
– Datavana av bl a MS Officeprogrammen och någon form av affärs- eller butikssystem (vi har TRYGG/2000)
– Minst gymnasial utbildning
– B-körkort
– Eftersom du har mycket kundkontakter så måste du behärska både svenska & engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
En heltidstjänst på vardagar och dagtid. Bli en del av vår gemenskap i ett framgångsrikt företag med god ekonomi, mycket nöjda kunder och med en hög trivsel bland personalen.

Tillträde efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Andreas Söderström, tel. 070-715 67 41
Ansökan bestående av ett personligt brev och CV mejlar du till andreas.soderstrom@xlbyggpartner.se

Varmt välkommen med din ansökan!