Lediga tjänster

PROFFSSÄLJARE – SEGELTORP

Vi växer och ökar försäljningen år från år. 2017 ökade vi organiskt med 6,2% jämfört med samma period 2016. Detta gör vi för att vi agerar medvetet och långsiktigt som en mycket engagerad partner, som tillhandahåller en mycket hög servicenivå, till våra kunder.

Har du erfarenhet av försäljning till byggföretag och är dedikerad, energisk, hungrig och engagerad i ditt arbete? Brinner du för försäljning och har lätt för att samarbeta och samverka? Är du och orädd, har humor och är framåt som person, men är också ordningsam och noga? Till vår proffsbutik i Segeltorp har vi nu en tjänst ledig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Din viktigaste uppgift är att serva och sälja byggmaterial till våra proffskunder i Stockholmsområdet. Det innebär kontakt med nya och befintliga kunder, kundansvar, bearbetning, förhandling, offertskrivning samt uppföljning och även ordermottagning. Du utgår från vår butik i Segeltorp, men arbetet innebär också möten ute hos kund eller kunders arbetsplatser.

Personlighet
Eftersom vi är ett säljföretag så förutsätter vi att du är kund- och serviceinriktad, initiativrik, driven, engagerad och med förmåga att hålla många bollar i luften och en lagspelare som ställer upp för sina kollegor.

Krav på tidigare erfarenheter
– Försäljningserfarenhet mot proffs (företagskunder) inom byggmaterialhandeln
– Datavana av bl a MS Officeprogrammen och någon form av affärs- eller butikssystem (vi har TRYGG/2000)
– Minst gymnasial utbildning
– B-körkort
– Eftersom du har mycket kundkontakter så måste du behärska både svenska & engelska i tal och skrift. Meriterande om du behärskar flera språk vanligt förekommande i byggbranschen.

Vi erbjuder
En heltidstjänst på vardagar och dagtid. Bli en del av vår gemenskap i ett framgångsrikt företag med god ekonomi, mycket nöjda kunder och med en hög trivsel bland personalen.

Tillträde snarast möjligt. Ansökan senast 1maj.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV mejlar du till bo.ohlén@xlbyggpartner.se
Frågor om tjänsten besvaras av Platschef Bo Öhlén, tel. 070-715 67 38

Varmt välkommen med din ansökan!